U CÍSAŘE
*****

Polední menu

  19. července


Polévka :

1. Masový vývar s játrovými knedlíčky zeleninou a nudlemi 20,-

2. Ruský Boršč 25,-

Hlavní jídlo:

1. Vepřové nudličky KUG-PAO, s restovanou zeleninou a arašídy, podávané s dušenou rýží nebo smaženými bramborovými hranolky 115,-

2. Vepřová játra na roštu s cibulkou a anglickou slaninou, podávané se šťouchanými brambory s čerstvou petrželkou a jarní cibulkou 105,-

3. Savojský řízek z kuřecího prsíčka, podávaný s bramborovou kaší a kyselou okurkou 105,-

4. Bramborové noky s restovanými čerstvými a sušenými rajčaty s anglickou slaninou, sypané parmazánem 105,-

5. Vepřový steak z krkovičky se žampióny a paprikou, zapečený se sýrem podávaný se smaženými bramborovými hranolky 115,-

6. Těstovinový salát s jogurtovým dresingem (šunka, sýr, paprika, kukuřice, červená cibulka) 105,-